RAW SALTY CARAMEL BAR
30 min
4
- • 3 pl arašídového másla
- • 3 pl kešu krému
- • 1 a 1/2 hrnku datlí
- • 2 hrnky kešu ořechů
- • špetka himalájské soli
- • trochu vody
- • 1 balení fíků
POSTUP :
Aby sme pripravili naše Raw Salty Caramel Bars nemôžeme zabudnúť všetky ingrediencie ako ďatle, figy a kešu oriešky namočiť cez noc do vody aby nie len zmäkli, ale zároveň sa aktivovali. Pripravíme si nádobu na potraviny (sklenenú alebo plastovú – uzatvárateľnú), ktorú si vystelieme papierom na pečenie. Ako prvé si pripravíme Raw Salty Caramel. Do smoothie maker-u vložíme ďatle spolu s figami, 3 pl vody, 3 pl arašidového masla LifeLike a štipkou soli a rozmixujeme na krém. Náš Raw Salty Caramel opatrne vkladáme do misky a poriadne roztrieme pozdĺž jej strán. Smoothie maker umyjeme a opäť do neho vkladáme naše namočené kešu oriešky, 3 pl vody a 3 pl kešu masla Life Like. Všetko dobre rozmixujeme na krém. Krém vkladáme do nádoby a roztierame po celej časti nášho Raw Salty Caramel. Takto pripravený dezert prikryjeme viečkom a dáme minimálne na dve hodiny do mraziaka. Po stuhnutí dezert vyberieme rozkrájame na kúsky podľa vlastného výberu a ozdobíme podľa vlastného gusta.
Recept by Lucie Randové IG: forkassion
Pre pridanie recenzie sa musíte prihlásiť do svojho účtu. Ak účet nemáte, môžete sa registrovať.