Nepečený Oreo cheesecake
Hodnotenie (0)
Doba prípravy
20 min
20 min
Počet porcii
8 porcí
8 porcí

Galerie
Základ
-
•
60 g kokosového oleje
-
•
200 g špaldových sušenek
Náplň
-
•
3 pl kešu másla
-
•
200 g kešu ořechů
-
•
70 ml javorového sirupu
-
•
2 pl citrónové šťávy
-
•
1/2 čl mleté vanilky
-
•
Tuhá část kokosového mléka v plechovce
-
•
1 pl kukuřičného škrobu
-
•
6-8 ks oreo sušenek
Na vrch
-
•
Lyofilizované ostružiny
-
•
Sušená moruša
POSTUP
1. Kešu orechy namočíme aspoň na 4 hodiny do vody.
2. Sušienky na základ podrvíme a zmiešame s rozpusteným maslom alebo kokosovým olejom. Natlačíme na spod menšej tortovej formy a dáme do chladničky.
3. Vodu z kešu orechov vylejeme a kešu dáme do mixéra. Pridáme tuhú časť kokosového mlieka, kešu maslo, sirup, škrob, citrónovú šťavu, vanilku a vymixujeme na hladký krém.
4. Ten vylejeme na základ. Do krému poukladáme oreo sušienky a jemne zatlačíme. Pekne uhladíme a dáme na noc do chladničky.
5. Na druhý deň ozdobíme a môžeme podávať.
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pre pridanie recenzie sa musíte prihlásiť do svojho účtu. Ak účet nemáte, môžete sa registrovať.
Najnovšie recepty




Najobľúbenejšie recepty