"NUTTELOVA / PRIBINÁČIKOVÝ" NEPEČENÝ DEZERT
Publikováno:
✍ BUDEME POTREBOVAŤ:
- ✅ 1 a štvrť balenie sušienok (zelené bebe 24ks – majú najlepšie zloženie)
„NUTELOVÁ VRSTVA“
- ✅ 300ml mlieka (môže byť aj rastlinné)
- ✅ 1 balenie čokoládovo pudingového prášku
- ✅ 10g vysokopercentný čokolády
- ✅ 10g kakaa
- ✅ 30g čokoládového krému – Protein HAZELNUT CHOCO a alebo LIESKOVÝ oriešok s čokoládou (vytvorí nuttelovou chuť !!!)
- ✅ Prírodné sladidlo
- ✅ 100g jemného tvarohu
„PRIBIŇÁČKOVÁ VRSTVA“
- ✅ 400g jemného tvarohu
- ✅ 30g kakaa
- ✅ 25g čokoládového proteínu (môžeme vynechať)
- ✅ prírodné sladidlo
Asi 200ml mlieka si dáme pomaly variť. V druhej časti mlieka rozmiešame pudingový prášok, kakao a prípadne i proteín – túto zmes pridáme do vriaceho mlieka a povaríme do zahustenia. Stiahneme z platne a pri chladení miešame tak, aby nevznikali hrudy. Do ešte teplého pudingu pridáme nalámanú čokoládu, aby sa roztopila a čokoládový krém. Po zchladnutí zmiešame s tvarohom. Do plechu 20 × 20 cm si naukladáme na spod sušienky. Na prvú vrstvu sušienok si dáme prvý krém a prikryjeme opäť sušienkami. U pribiňáčkové vrstvy si len dôkladne zmiešame všetky suroviny dokopy, osladíme podľa chuti a natrieme na druhú vrstvu sušienok. Vršok ozdobíme nastrúhanou čokoládou. Najlepšie je nechať odstáť v chladničke do druhého dňa – potom sú sušienky krásne mäkké. Skladujeme v chladničke. Dobrú chuť