Čučoriedkový RAW
Publikováno:
- ✔️ Nepečený torta 100% RAW!
- ✔️ Krém aj cesto s kešu orechy!
- ✔️ Čučoriedky vytvorí ako krásnu farbu, tak aj skvelú chuť!
✍Recept:
Na spodnú časť torty potrebujeme:
- ✅ 2 šálky ovsených vločiek
- ✅ 2 šálky orech (v recepte boli použité kešu orechy)
- ✅ 1/2 šálky Sušených brusníc
- ✅ 1/2 šálky kokosových chipsov
- ✅ 4 lyžice kokosového oleja
- ✅ 3 lyžice Medu
- ✅ 3 lyžice kešu krému
Na krém potrebujeme:
- ✅ 250g kešu orechov (namočené vo vode – alspoň pol dňa)
- ✅ 100g Medu
- ✅ 100g kokosového oleja
- ✅ 250g čučoriedok
POSTUP:
- 1. Kešu orechy rozdrvíme na menšie kúsky. Kokosové chipsy môžeme pokrájať na malé kúsočky. Všetky sypké suroviny na cesto zmiešame v miske dohromady.
- 2. Pridáme tekuté suroviny a znovu dôkladné premiešame, aby sa všetky ingrediencie prepojili.
- 3. Formu vystelieme papierom na pečenie, alebo potravinárskou fóliou a hmotu vložíme do formy. Tlakom ruky ju rovnomerne zahladíme.
- 4. Kešu orechy určené na krém necháme pol dňa namočené vo vode.
- 5. A rozmixujeme spoločne s čučoriedkami, medom a kokosovým olejom. Krém máme hotový.
- 6. Krém vylejeme na cesto do formy. A odložíme na 3 hodiny do chladničky, aby poriadne stuhnul.
- 7. Ako si svoj tortu ozdobíte je na vás. Pre inpiraci môžete použiť zvyšok čučoriedok a alebo orechov, ako naše blogerka.
Želáme Vám dobrú chuť :)